ITeamplay

Marco Blonk

Branche: ICT
Adres:
  • Schijndel
  • 0645578738
Contact:
Social

Hallo, Mijn naam is Marco Blonk en ik woon in Schijndel. Ik ben mede eigenaar van het IT-bedrijf ITeamplay. Met ITeamplay promoten wij het werken met cloudproducten.

Wij leveren werkplekken met Windows 10 en Office 365. Daarnaast leveren we netwerk- en wifi diensten. We bieden ondersteuning en beheer op onze producten en bieden deze aan in zowel koop- als abonnementsvorm.

Voor meer informatie over ITeamplay, kijk op https://iteamplay.nl of stuur mij een mail marco@iteamplay.nl.

Ik was op zoek naar een manier om snel in contact te komen met meerdere ondernemers in de buurt om een relatie mee op te bouwen. Dit doe je door elkaar te helpen en elkaar geregeld te ontmoeten.  Met Bijeen heb ik dit gevonden.

 

We ontbijten elke 2 weken met elkaar en leggen onze vragen bij elkaar neer. Daarnaast worden er presentaties, workshops en bedrijfsbezoeken georganiseerd wat enorm inspirerend is. Na een Bijeen sessie zit ik vaak vol energie en heb ik nieuwe ideëen. Daarnaast is het vroeg in de ochtend, waardoor je die dag gewoon nog kunt werken. Kom gerust een keer kijken!

Kom jij er
ook Bij?

Meld je vrijblijvend aan voor een ontbijt

Wil jij een keer gratis mee ontbijten om te zien of netwerkclub Bijeen iets voor jou is? Meld je dan aan via het contactformulier of bel ons.

Meld je aan als nieuw lid