Funky Gym

Job van den Heuvel

Branche: Sportschool
Adres:
  • Milrooijseweg 59C
  • 5258KG Berlicum
  • 06 10 12 45 43
Contact:
Social

Lachend werken aan jezelf door kickboksen, movement en selfdefense.

In onze eigen sportschool gebruiken we technieken, middelen en trainingsvormen uit het boksen, kickboksen en braziliaans jiu jitsu. Dat ondersteunen we met trainingsvormen uit en laten we ons inspireren door crossfit en bootcamps. Op een leuke, veelzijdige en intensieve manier werken aan je fitheid. Boksers en kickboksers behoren namelijk tot de fitste personen van de wereld.

Voor de kinderen hebben we onze eigen methodiek ontwikkeld: The Funky Monkey. De kinderen leren zichzelf mentaal, verbaal en fysiek verdedigen. Daarvoor gebruiken we veel spelvormen, kickboksen en braziliaans jiu jitsu. Effectieve en eenvoudige technieken. De kinderen leren voor zichzelf opkomen en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen gedrag, houding en emoties. Ze leren zichzelf verdedigen met hun hoofd, hart én handen.

We geven groepslessen en personal trainingen. In de nabije toekomst willen we de sportschool openstellen voor zelfstandige en individuele trainingen én gaan we starten met kickboksen voor mensen met Parkinson.

Kom jij er
ook Bij?

Meld je vrijblijvend aan voor een ontbijt

Wil jij een keer gratis mee ontbijten om te zien of netwerkclub Bijeen iets voor jou is? Meld je dan aan via het contactformulier of bel ons.

Meld je aan als nieuw lid