Intracare

Jan van Geest

Branche: Diergeneesmiddelen, , hygiëneproducten, nutriënten en innovaties voor duurzame en moderne veehouderij, tuinbouw en aquacultuur
Adres:
  • Voltaweg 4
  • 5466 AZ Veghel
  • +31 (0) 413354105
Contact:
Social

Hoi mijn naaam is jan van Geest, vandaag de dag Ceo van Intracare, gestart met dit bedrijf in 2002.

Wat is Intracare?

Intracare ontwikkelt, produceert en levert effectieve diergeneesmiddelen, , hygiëneproducten, nutriënten en innovaties voor duurzame en moderne veehouderij, tuinbouw en aquacultuur wereldwijd.

Hoe zorgen we samen voor een gezonde en veilige groei?

Wereldwijde uitdagingen met betrekking tot ziekten, ziekteverwekkers en de preventie ervan zijn belangrijker dan ooit.? Wij geloven in slimme, veilige alternatieven die bijdragen aan een betere toekomst voor alle betrokkenen. We verbeteren de gezondheid en het welzijn van planten, dieren . Onze innovatiekracht zorgt voor duurzame groei en financieel rendement voor boeren en bedrijven.

Onze state-of-the-art R & D-afdeling ontwikkelt oplossingen voor de uitdagingen van morgen. Samen met onze mensen in het veld creëren we producten die een duurzame groei realiseren en het gebruik van antibiotica en pesticiden verminderen. En dat maakt ons pioniers in toekomstbestendige oplossingen.

Kom jij er
ook Bij?

Meld je vrijblijvend aan voor een ontbijt

Wil jij een keer gratis mee ontbijten om te zien of netwerkclub Bijeen iets voor jou is? Meld je dan aan via het contactformulier of bel ons.

Meld je aan als nieuw lid