Via3D

Frank Schoones

Branche: Digital Marketing Professional in de vastgoedsector
Adres:
  • Julianastraat 27
  • 5258NA Berlicum
  • 0645578738
Contact:
Social

Op een enthousiaste, bevlogen en no-nonsense manier help ik makelaars, projectontwikkelaars en bouwbedrijven om digitaal en datagedreven te ondernemen. Door mijn makelaarsachtergrond spreek ik de taal van mijn klanten en kan ik deze als geen ander vertalen naar creatieve digitale oplossingen. Ik ben als zelfstandig ondernemer in te schakelen als (interim-)consultant, online strateeg, sparringspartner, docent of spreker.

► MAKELAARS VAN MORGEN
Met mijn concept Makelaars van Morgen help ik makelaars om onderscheidend vermogen te creëren en een online propositie te ontwikkelen die toekomstbestendig is. Met Makelaars van Morgen verbinden we makelaarskantoren in heel Nederland met trainingen en online marketingdiensten.

VIA3D.NL

Via3D.nlis een eigen onderneming.  We maken een ongeëvenaarde virtuele tours van vastgoed in 2D, 3D én Virtual Reality.  We werken voor de meeste uitlopende branches van grote corporates (IKEA, FUJI) tot lokale winkeliers.

Kom jij er
ook Bij?

Meld je vrijblijvend aan voor een ontbijt

Wil jij een keer gratis mee ontbijten om te zien of netwerkclub Bijeen iets voor jou is? Meld je dan aan via het contactformulier of bel ons.

Meld je aan als nieuw lid