Carla Saris

Carla Saris Uitvaartbegeleiding | Hét Groethuis

Carla Saris

Branche: Uitvaartbegeleiding
Adres:
  • Smaldersestraat 2
  • 5298 NP Liempde
  • 0658910033
Contact:
Social

Carla Saris Uitvaartbegeleiding, is een uitvaartonderneming, waarbij de persoonlijke aandacht voor mensen hoog in het vaandel staat. Tijd en rust om goed afscheid te nemen.

In de moeilijke dagen na een overlijden, staan wij u graag met raad en daad terzijde. Wij verzorgen en begeleiden voor u de uitvaart, naar uw wensen en tot in de kleinste details. Ons uitgangspunt is dat we op stijlvolle wijze invulling geven aan afspraken. Met vooral alle ruimte voor uw eigen inbreng en die van uw naasten, uw wensen verliezen we niet uit het oog. Wij staan voor kwaliteit en leggen onze lat hoog. Daarnaast werken we samen met professionals die allemaal dezelfde visie en passie nastreven.

Elk mens leeft op z’n eigen manier, dat mag het afscheid ook uitstralen. De dag van de uitvaart, in de sfeer van iemands unieke leven, daar gaat het om. Wij begeleiden en ontzorgen u hier graag in.

Kom jij er
ook Bij?

Meld je vrijblijvend aan voor een ontbijt

Wil jij een keer gratis mee ontbijten om te zien of netwerkclub Bijeen iets voor jou is? Meld je dan aan via het contactformulier of bel ons.

Meld je aan als nieuw lid