Hello New Day

Pim Ketelaars

Branche: innovatie consultancy
Adres:
  • St. Janssingel 92
  • 5211 DA `s-Hertogenbosch
  • 06-20866163
Contact:
Social

Ik ben mede-eigenaar van Hello New Day, gevestigd in Mariënburg (JADS universiteit) te Den Bosch. Wij richten ons op het vergroten van het innovatievermogen van onze klanten. Typische vragen waarmee we klanten helpen zijn; hoe structuur je innovatie, hoe pak je het aan, hoe creëer je intern draagvlak en met wie zou ik innovatie moeten oppakken? Dit doen we met veel energie en een gestructureerde aanpak. Typerende uitspraak van ons is: “het is niet de kunst ideeën te bedenken, het is de kunst om ze te realiseren”.

Ik krijg er zelf veel energie van om samen vernieuwende richting te geven aan ondernemers en ondernemingen. Om onderscheidend goed te zijn. Dat kan leidend, begeleidend of coachend zijn. Als je me persoonlijk wilt uitdagen moet je vooral beginnen over duurzaamheid 😉

Ik ben woonachtig in Boxtel samen met mijn vrouw en drie kinderen. In mijn vrije tijd ben ik actief en trots Herenboer en lid van JCI.

Als mede-oprichter van netwerkclub BIJEEN ben ik er trots op om te zien dat de club aan het groeien is en dat er aan alle kanten samenwerkingen en verbindingen ontstaan tussen de leden.

Kom jij er
ook Bij?

Meld je vrijblijvend aan voor een ontbijt

Wil jij een keer gratis mee ontbijten om te zien of netwerkclub Bijeen iets voor jou is? Meld je dan aan via het contactformulier of bel ons.

Meld je aan als nieuw lid