Gert-Jan van Beurden

BINK HR

Gert-Jan van Beurden

Branche: Human Resources
Adres:
  • Postbus 2304
  • 5202CH 's-Hertogenbosch
  • 0620139934
Contact:
Social

Hoe vind en behoud ik mijn medewerkers en hoe zorg ik ervoor dat we met ons team zo productief  mogelijk te werk gaan? Wie helpt me met de personeelsvraagstukken waar ik als ondernemer mee te maken heb? Met BINK HR help ik het MKB om personeelszaken effectief vorm te geven. Dit doen we op een persoonlijk, praktische, professionele en flexibele manier.

Ik ben de echte sparringspartner voor ondernemers mede omdat ik al 25 jaar met passie bezig ben in de bokssport. In combinatie met mijn interesse in het gedrag van mensen en organisaties heeft dit ook geresulteerd in de ontwikkeling van diverse Boksworkshops en Clinics. Hiermee help ik organisaties, teams en ondernemers om met meer impact aan hun vitaliteit en ontwikkeling te werken.

Over mij als persoon, sinds 2016 woon ik met mijn jonge gezin in het mooie Berlicum. Boksen, klussen en speciaalbier zijn zaken waar ik blij van word.

Kom jij er
ook Bij?

Meld je vrijblijvend aan voor een ontbijt

Wil jij een keer gratis mee ontbijten om te zien of netwerkclub Bijeen iets voor jou is? Meld je dan aan via het contactformulier of bel ons.

Meld je aan als nieuw lid